Sunnuntaille valioliigakalenteriin merkitty ottelu Tottenhamin ja Arsenalin välillä siirtyy pelattavaksi myöhemmässä ajankohdassa.

Valioliiga myöntyi Arsenalin pyyntöön siirrosta, jonka se teki pelaajapulansa vuoksi. Närkeästyneen Tottenhamin leiristä on Sky Sportsin mukaan esitetty väitteitä, joiden mukaan paikalliskilpailijan leirissä ei olisi ongelmia koronaviruksen kanssa.

Toisin kuin Liverpool, joka hiljattain sai siirrettyä vastaavalla vetoomuksella Liigacupin ottelunsa juuri Arsenalia vastaan, Gunners ei vetoa pelkästään Covid-tapauksiin. Seura pyysi siirtoa, sillä Mikel Artetan käytettävissä olevan pelaajamäärän ovat supistaneet minimiin viruksen lisäksi käynnissä olevat Afrikan mestaruuskisat, jossa joukkueesta on neljä pelaajaa, ja loukkaantumisten suma.

Viime torstain liigacup-ottelussa Anfieldilla Arsenalin jo valmiiksi kapeasta rosterista kolhuja saivat ainakin Cédric Soares, tämän tilalle peliin tullut Calum Chambers ja Bukayo Saka.

Tottenham on pelannut tähän mennessä kaudella kaksi valioliigaottelua paikalliskilpailijaansa vähemmän, sillä sen pelejä siirrettiin aiemmin kaudella pelaajien sairastumisten vuoksi.