West Ham ja Newcastle ovat kiinnostuneita Unkarin maajoukkuetoppari Attila Szalaista, kertoo Sky Sports.

Szalai, 23, edustaa tällä hetkellä Turkin suurseura Fenerbahçea, jonne hän siirtyi Apollon Limassolista tammikuussa 2021. Hän on esiintynyt edukseen niin Turkin pääsarjassa kuin Eurooppa-liigassa, ja väläytti osaamistaan myös kesän EM-kisoissa, joissa hän huhki täydet minuutit Unkarin takalinjoilla.

Sky Sportsin mukaan Fenerbahçe on asettanut Szalaille noin 20 miljoonan euron hintalapun. Fenerbahçe maksoi unkarilaispuolustajasta vuosi takaperin ainoastaan kaksi miljoonaa euroa, joten seura on tekemässä hänestä sievoisen summan voittoa.

Szalain siirto joko West Hamiin tai Newcastleen olisi iso asia unkarilaiselle jalkapallolle. Tällä hetkellä Valioliigassa ei pelaa yhtäkään unkarilaispelaajaa, ja sen historian aikana siellä on nähty ainoastaan kymmenen unkarilaista.

Sky Sports News

@SkySportsNews
#WHUFC and #NUFC are showing interest in Fenerbahce's Hungary defender Attila Szalai.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.