Newcastle toivoo sinetöivänsä brasilialaistoppari Diego Carlosin hankinnan ennen lauantain Leeds-ottelua, kertoo BBC verkkosivuillaan.

Siirtoasioihin erikoistunut Fabrizio Romano kirjoittaa Twitterissä, että Carlos olisi jo päässyt Newcastlen kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Siirtosummasta neuvotellaan vielä.

Mediatietojen mukaan Carlos, 28, on jättänyt siirtopyynnön Sevillassa. Newcastle on jo vahvistanut tämän siirtoikkunan aikana rivejään laitapuolustaja Kieran Trippierillä ja kärkipelaaja Chris Woodilla.

– Olin St. James’ Parkilla viikonloppuna, ja Trippier oli erittäin hyvä. Chris Wood on siellä luonnollisesti edelleen sopeutumisvaiheessa uutena hankintana, Celticin ex-luotsi Neil Lennon kommentoi Sky Sportsilla.

[readmore from=Newcastle]

– Mutta todelliset ongelmat ovat joukkueen keskustassa, ja topparin paikka on sellainen, johon he haluavat parannusta. Diego Carlos on tehnyt selväksi, että hän haluaa lähteä Sevillasta, joten voisi kuvitella hänen katsovan, mitä Newcastlella on tarjottavana.

– La Ligassa toisena olevasta joukkueesta siirtyminen Newcastleen on valtava askel, mutta tietenkin hän tuntee seuran kunnianhimon. Newcastlen ongelmat eivät ratkea sillä nopeasti. Heillä on valtavasti töitä tehtävänä.

Carlosin saapuminen voisi kuitenkin vahvistaa merkittävästi Newcastlen puolustusta, joka on ollut tällä kaudella Valioliigan toiseksi heikoin.

Sevilla on päästänyt ainoastaan 13 maalia 20 liigaottelussaan kuluvalla kaudella.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Diego Carlos has agreed personal terms with Newcastle on potential five year deal. No doubt on player side. ⚪️🇧🇷 #NUFC

Sevilla are keeping the same position as for Koundé deal with Chelsea last summer: ‘important’ bid or no agreement. €35m, not enough. Talks ongoing.

Lähteenä myös Shields Gazette