Perjantai-illan ainoassa valioliigaottelussa ovat vastakkain häntäpään Watford ja Norwich.

Vicarage Roadin isäntien manageri Claudio Ranieri ei varmasti voi suunnitella tulevaisuuttaan kovin pitkälle; niin liipasinherkkä on seuran omistava Pozzon perhe luotsien suhteen. Itse asiassa italialaiskonkari elää toimessaan jo lainatulla ajalla.

Nykyisen omistajan alaisuudessa, seitsemän vuoden aikana, Ranieri on jo 10. manageri seurassa. Hänen edeltäjänsä, Xisco Munoz sai lähteä Herhiläisten ollessa sijalla 14. Nyt joukkueen sija on 17.

Ranierin aikana Watford ei ole pitänyt omaa maaliaan puhtaana ainuttakaan kertaa. Joukkue on hävinnyt useammin kuin yksikään muu sarjan joukkue viimeisimmän managerinvaihdoksensa jälkeen. 10 liigaottelusta kahdeksan on päättynyt tappioon. Se on jo enemmän kuin yhdelläkään aiemmin irtisanotuista managereista.

Javi Gracia, Walter Mazzarri ja Marco Silva saivat kaikki etsiä uutta työpaikkaa hävittyään seitsemän kymmenestä ottelustaan.

Mikäli Norwich onnistuu tänään kaivamaan putoamiskamppailun suhteen äärimmäisen tärkeän voiton vieraskentältä, saattaa Ranieri hyvinkin kokea saman kohtalon kuin Rafael Benítez Evertonissa; häviö Canariesille päättää työrupeaman.

Watford-Norwich alkaa kello 22 Suomen aikaa.