Lucas Digne alusti voittomaalin palattuaan Goodison Parkille, kun Aston Villa ryösti pisteet Evertonilta. Villains nappasi pisteet niukalla 1-0-erolla.

Digne siirtyi Evertonista Villaan vain yhdeksän päivää sitten. Brittimedian mukaan ranskalaispuolustajan lähdön taustalla olivat erimielisyydet viikko sitten erotetun manageri Rafael Benítezin kanssa.

Everton ei ole vielä löytänyt Benítezille pysyvää korvaajaa. Lauantaina penkin päässä nähtiin väliaikaisesti vastuuvalmentajan pestin ottanut Duncan Ferguson.

Emiliano Buendia iski ottelun ratkaisumaalin avauspuoliskon lisäjalla. Dignen tarkka keskitys kulmapotkusta tavoitti argentiinalaisen, joka puski pallon takatolpalta Jordan Pickfordin selän taakse.

Osa Evertonin kannattajista turhaantui Dignen tuuletuksista entisen kotiyleisönsä edessä ja ranskalaispuolustaja joutui pullosateen kohteeksi.

Tavaraa lensi myös Villa-puolustaja Matty Cashin päähän. Kaksikosta kumpikin pystyi jatkamaan ottelua.

Buendia oli lähellä maalia jo edeltävässä tilanteessa, mutta tuolloin Jordan Pickford pysäytti argentiinalaisen laukauksen näyttävällä jalkatorjunnalla.

Everton haki toisella puoliskolla ahnaasti tasoitusta. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut luomaan tarpeeksi uhkaavia maalintekotilanteita. 15 laukauksesta vain yksi osui maalia kohti.

Enempää maaleja ei lopulta nähty ja Villa vei täyden pistepotin mukaan.

Everton on nyt hävinnyt viimeiset kolme otteluaan Valioliigassa. Liverpoolilaisseura on vajonnut samalla sarjataulukossa sijalle 16. Vain viisi pistettä erottaa joukkueen putoamisviivasta.

Villa puolestaan nousi voitolla kymmenen kärkeen pisteen kaksi ottelua vähemmän pelanneen Leicesterin edelle.