Robin Gosens on siirtymässä Atalantasta Internazionaleen.

Kyseessä on loppukauden mittainen lainasopimus, jossa on noin 22 miljoonan euron arvoinen ostopakko kuluvan kauden jälkeen.

Interin lisäksi myös Newcastle oli tosissaan Gosensin kintereillä, mutta vasempana laitapuolustajana ja wingbackina tunnettu saksalaispelaaja päätti siirtyä ennemmin hallitsevan Italian pääsarjamestarin riveihin.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Gosens käy Interin lääkärintarkastuksessa keskiviikkona.

Gosens hylkäsi Newcastlen tarjouksen. Valioliigassa putoamista vastaan taisteleva Newcastle tarjosi Gosensille 3,5 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta pelaaja kieltäytyi siitä ja hyväksyi Interin tarjoaman kolmen miljoonan euron vuosipalkan.

27-vuotiaan Gosensin kausi on mennyt pilalle lihasvamman vuoksi, joka on pitänyt hänet sivussa pelikentiltä syyskuun lopusta saakka. Vielä ei ole tiedossa, milloin Gosens palaa tositoimiin.

Gosens ei ole suinkaan ainoa pelaaja, joka on kieltäytynyt tammikuun aikana Newcastlen tarjouksesta. Newcastle on hankkinut tammikuun siirtoikkunassa Kieran Trippierin ja Chris Woodin. Newcastle oli myös Diego Carlosin kintereillä, mutta hän jää sittenkin Sevillaan.