Liverpoolin topparin Nathaniel Phillipsin perässä on kaksi Valioliiga-seuraa, kertoo Independent.

Phillips, 24, pelasi viime kaudella isossa roolissa Liverpoolin kärsiessä loukkaantumissumasta, mutta kuluvalla sesongilla hän on päässyt kentälle vain kolmesti. Tällä hetkellä hän on sivussa tositoimista murtuneen poskiluun takia.

Viime kuussa Phillips myönsi julkisesti, että hän haluaa siirtyä peliajan perässä muualle.

– Haluan pelata. Tämä on ollut vaikeaa, sillä tässä joukkueessa käydään niin kovaa kilpailua, kommentoi toppari Sky Sportsille.

– Aion katsoa, mitä [tammikuun siirtoikkunassa] tulee vastaan ja mennä sen mukaan. Tällä hetkellä näyttää epätodenäköiseltä, että pelaisin paljon Liverpoolissa, joten jos minulle aukeaa mahdollisuus siihen muualla, ja se sopii kaikille, niin se kiinnostaisi minua ehdottomasti.

Independentin mukaan Liverpool on hylännyt tähän mennessä kaksi tarjousta Phillipsistä. Ensin Watford tarjosi hänestä 8,4 miljoonaa euroa ja sitten Newcastle tarjoutui ottamaan hänet lainalle sopimuksella, joka olisi sisältänyt ostovelvoitteen.

Liverpool ei aio myydä Phillipsiä halvalla, mutta joukkueen kilpailutilanteen ja puolustajan kysynnän huomioiden hänen lähtöään pidetään todennäköisenä.

Lisäksi Liverpool etsii seuraa, joka olisi valmis ottamaan laitapuolustaja Neco Williamsin lainalle ja ostamaan hänet sen päätteeksi.

Walesin maajoukkuepakki on esiintynyt Liverpoolin edustusjoukkueessa 33 kertaa, mutta kuluvalla kaudella hän on saanut Valioliigassa vain seitsemän minuuttia peliaikaa. Independentin mukaan Williamsin, 20, perässä on kaksi seuraa Mestaruussarjasta ja yksi Valioliigasta.