Liverpoolin ykkösvahti Alisson Becker pelasi torstai-iltana Brasilian tolppien välissä MM-karsintaottelussa Ecuadoria vastaan.

Ottelussa riitti tapahtumia, ja Alisson oli kahteen otteeseen niiden keskipisteessä. Liverpool-vahti tuskin tulee unohtamaan kyseistä ottelua hetkeen, ei välttämättä koskaan.

Alissonille nostettiin ottelun aikana kaksi kertaa punainen kortti. Ensimmäinen niistä nähtiin avausjaksolla, kun brasilialaisvahti tuli irtopallotilanteeseen voimalla ja hänen jalkansa osui Enner Valenciaa päähän. Ottelun erotuomarina toiminut Wilmar Roldan kaivoi välittömästi taskustaan punaisen kortin, mutta tuomio vaihtui keltaiseen pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen.

Toinen punaiseen korttiin hetkellisesti johtanut tilanne nähtiin aivan ottelun viime hetkillä. Tällä kertaa Alisson purki pallon maalinedustalta nyrkeillään ja osui tilanteessa Eduar Preciadoa naamaan. Tilanteesta tuomittiin aluksi Ecuadorille rangaistuspotku ja Alissonille punainen, mutta toistamiseen VAR muutti tuomion Brasilian ja Alissonin eduksi.

Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasapeliin. Ecuador on Etelä-Amerikan MM-karsintalohkon kolmantena ja vahvasti kiinni kisapaikassa. Brasilia on jo aiemmin varmistanut paikan Qatarissa loppuvuonna pelattaviin MM-kisoihin.

GOAL

@goal
Alisson received TWO red cards for Brazil against Ecuador 🟥🟥

VAR overturned them both! 🤯🤯

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.