Mason Greenwoodin tyttöystävä on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia saamistaan ruhjeista, jotka ovat hänen mukaansa Manchester Unitedin hyökkääjän aiheuttamia.

Harriet Robson latasi sunnuntaina Instagram-tilinsä Stories-osioon kuvia ja videoita, joissa hän esittelee veristä naamaansa ja mustelmiaan. Robson latasi tililleen myös äänitallenteen, jossa Greenwood, 20, ilmeisesti yrittää pakottaa häntä seksiin.

Ainakin yksi kuvista on otettu toukokuussa 2020 ja äänite viime lokakuussa.

Myöhemmin sunnuntaina Robsonin tili oli tyhjentynyt kaikista julkaisuista. Kirjoitushetkellä tilillä ei ole edes profiilikuvaa.

– Kaikille, jotka haluavat tietää, mitä Mason Greenwood todella tekee minulle, kirjoitti Robson julkaisujensa yhteyteen.

BBC:n toimittajan Simon Stonen mukaan Manchester United on kommentoinut tapausta seuraavasti: ”Olemme tietoisia sosiaalisessa mediassa leviävistä kuvista ja väitteistä. Emme kommentoi asiaa enempää ennen kuin tosiasiat on selvitetty. Manchester United ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaa.”

Greenwood on Manchester Unitedin oma kasvatti, joka on pelannut seuran edustusjoukkueessa 129 ottelua tehden niissä yhteensä 35 maalia ja syöttäen 12.

Kuvakaappaus Harriet Robsonin Instagram-tililtä.

Simon Stone

@sistoney67
Man Utd: "We are aware of images and allegations circulating on social media. We will not make any further comment until the facts have been established. Manchester United does not condone violence of any kind."

Artikkelia päivitetty 30.1.2022 klo 11.21: Lisätty tieto Robsonin tilin tyhjentämisestä.