Manchester Unitedin pelaajalistoilla yli kymmenen vuotta olleelle Phil Jonesille on etsitty uutta seuraa, sillä 29-vuotiaalle puolustajalle ei oikein löydy roolia Unitedin pelaavasta kokoonpanosta. Muutama päivä sitten esille nousi huhu, että ranskalainen Bordeaux halusi Jonesin riveihinsä.

Nyt siirtoasioihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kuitenkin kertoo, ettei lainasiirto Bordeaux’oon näytä toteutuvan. Manchester United ja Bordeaux olivat jo sopineet siirron ehdoista, mutta Jones päätti kieltäytyä tästä mahdollisuudesta.

Romanon mukaan Bordeaux yrittää taivutella Jonesia muuttamaan mielensä vielä tänään, mutta juuri nyt näyttää siltä, ettei lainapesti Ranskaan toteutuisi. Bordeuax’n vaihtoehto samalle tontille on Brøndbyn Andreas Maxsø.

Jones on pelannut Manchester Unitedissa kaikkiaan 225 virallista ottelua, mutta tällä kaudella pelejä on vain yksi, 3.1. pelattu ottelu Wolvesia vastaan. 185-senttinen toppari on pelannut myös 27 ottelua Englannin A-maajoukkueessa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Bordeaux will try to do a final attempt today to change Phil Jones’ mind, after English defender turned down the proposal to join Bordeaux on loan from Man United. 🇫🇷 #MUFC

Seems still difficult for Bordeaux - the other option is Andreas Maxsø from Brøndby. #DeadlineDay