Valioliigan putoamistaistossa oleva Newcastle on vahvistamassa joukkuettaan kolmella hankinnalla tammikuun siirtoikkunan päätöspäivänä.

Siirtoikkuna sulkeutuu maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Dan Burn on siirtymässä Brightonista Newcastleen noin 15 miljoonan euron siirtosummalla. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen siirrosta sunnuntai-iltana. Burn käy lääkärintarkastuksessa maanantaina.

Aston Villan vasen laitapuolustaja Matt Targett on siirtymässä Newcastleen. Kyseessä on tiettävästi laina, jossa on mukana osto-optio. Siirtosummaa ei ole vielä paljastettu julkisuudessa. Osapuolet ovat tiettävästi hyvin lähellä yhteisymmärrystä ja Targett matkustaa pian Newcastleen lääkärintarkastusta varten.

Newcastle on myös hankkimassa Hugo Ekitiken Stade Reimsistä. Reims on tiettävästi hyväksynyt noin 25 miljoonan euron tarjouksen. Siirtosumma voi nousta huomattavasti suuremmaksi erilaisten bonusten myötä.

19-vuotias Ekitike on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia Ranskan pääsarjassa. Newcastle on ollut kärjen kintereillä koko tammikuun ajan. Nuorukainen nousi kuluvaksi kaudeksi Reimsin edustusjoukkueeseen.

Lähteet: Fabrizio Romano, Sky Sports