Liverpoolin keskuspuolustaja Nathaniel Phillips siirtyy Mestaruussarjan kärkikahinoissa mukana olevaan Bournemouthiin.

Phillips, 24, allekirjoitti Bournemouthin kanssa loppukauden mittaisen lainasopimuksen, joka ei sisällä osto-optiota. Näin ollen englantilaistoppari palaa kauden päätteeksi Liverpooliin, jonka kanssa hänellä on voimassa oleva sopimus vuoteen 2025 saakka.

Bolton Wanderersin kasvatti pelasi viime kaudella 20 ottelua Liverpoolissa, mutta kuluvalla kaudella hän sai vastuuta ainoastaan kolmessa ottelussa.

Bournemouth on tällä hetkellä Mestaruussarjan kolmantena, kuusi pistettä sarjakärki Fulhamia perässä. Scott Parkerin luotsaama ryhmä taistelee noususta Valioliigaan, josta seura putosi kauden 2019-20 päätteeksi.

Liverpool FC

@LFC
Nat Phillips has joined @afcbournemouth on loan until the end of the season.

Good luck, Nat! 👊

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.