Huuhkajien Marcus Forss siirtyi Valioliigan Brentfordista loppukauden mittaisella lainasopimuksella sarjaporrasta alemmas. Suomalaiskärki jatkaa Hull Cityn riveissä sesongin loppuun.

Brentfordin tanskalaismanageri Thomas Frank kertoi seuran verkkosivuilla siirron ja päätöksen taustoja.

– Marcus on kärkipelaaja, johon uskomme kovasti. Tulevaisuuden suhteen parasta niin Brentfordin kuin Marcuksen näkökulmasta on säännöllinen peliaika. Hänen pitää saada paljon otteluja ja osoittaa viikosta toiseen, että kykenee maalintekoon.

– Hänen lainasopimuksensa Wimbledonin kanssa sujui erinoimaisesti. Uskomme, että Marcuksesta on paljon apua Hull Citylle loppukaudesta. Tämä laina hyödyttää kaikkia osapuolia ja kehittää Marcuksesta entistä paremman pelaajan.

Hull Cityn kausi on ollut vaikea. Joukkue on Championshipissä vasta sijalla 19.