Liverpool yritti tehdä siirtoikkunan viimeisenä päivänä maanantaina vielä yhden pelaajasiirron, kun se tavoitteli 19-vuotiaan Fabio Carvalhon hankkimista. Carvalhon oli määrä jäädä loppukauden ajaksi lainalle nykyiseen seuraansa Fulhamiin.

Sky Sportsin mukaan siirto ei kuitenkaan toteutunut, sillä paperiasioita ei ehditty hoitaa valmiiksi aikarajan puitteissa. Näin Carvalhon pelaajaoikeudet kuuluvat vielä kevätkaudenkin ajan Fulhamille.

Carvalhon sopimus päättyy ensi kesänä. Sinänsä mikään ei akuutisti muutu, sillä suunnitellun lainapestin myötä hän olisi viettänyt joka tapauksessa kevään Valioliigaan nousua tavoittelevassa Mestaruussarjan kärkiseura Fulhamissa.

Nyt on kuitenkin teoriassa mahdollista, että Carvalho solmii Fulhamin kanssa jatkosopimuksen tai siirtyykin ensi kesänä jonnekin muualle kuin Liverpooliin. Liverpool (ja muutkin seurat) voi tosin neuvotella vapaasti Carvalhon kanssa ja solmia hänen kanssaan kesällä voimaan astuvan sopimuksen halutessaan piankin.

Jos Carvalho vaihtaa kesällä vapailla papereilla maisemaa, ei hänestä tarvitse maksaa siirtokorvausta lainkaan. Jonkinlaiseen kasvattajakorvaukseen Fulham on joka tapauksessa oikeutettu.

[readmore from=Liverpool]

Carvalho debytoi Fulhamin edustusjoukkueessa viime kaudella ja on tehnyt tämän kauden 18 sarjaottelussa seitsemän maalia ja syöttänyt neljä.

Ulospäin Liverpoolista oli joka tapauksessa liikennettä Deadline Daynakin, sillä se lainasi kaksi nuorta puolustajaansa Mestaruussarjan joukkueisiin. Neco Williams siirtyi Fulhamiin ja Nat Phillips Bournemouthiin.