Norwichin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Todd Cantwell siirtyi vielä Deadline Dayn viime hetkillä Mestaruussarjassa pelaavaan Bournemouthiin. Cantwellin kulunut kausi on ollut pettymys.

Cantwell, 23, siirtyi Bournemouthiin loppukauden kestävällä lainasopimuksella, johon kuuluu 11 miljoonan punnan osto-optio. Cantwellin Norwich-sopimusta on enää jäljellä kuusi kuukautta, mutta seura on käyttämässä lainasopimuksesta huolimatta option kaudesta 2023.

Bournemouth taistelee Mestaruussarjassa tiukasti noususta Valioliigaan. Tällä hetkellä Bournemouth on sarjassa kolmantena. Cantwellin perässä oli Deadline Dayn aikana myös kreikkalainen Olympiakos sekä espanjalainen Granada.

Cantwell pelasi Norwichin riveissä vain kahdeksassa valioliigaottelussa kuluvalla kaudella. Hän kävi myös hakemassa pelituntumaa Norwichin U23-joukkueen puolella parin ottelun verran. Daniel Farken korvannut Dean Smith pudotti Cantwellin edustusjoukkueesta heikon harjoitusmotivaation takia.

Vielä viime kesänä Cantwell yhdistettiin siirtohuhuissa muun muassa Manchester Unitedin kaltaisiin suurseuroihin, mutta heikko alkukausi romutti nämä suunnitelmat. Cantwell on Norwichin oma kasvatti.