Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut West Bromwich Albion on antanut kenkää Valérien Ismaëlille.

Ismaël, 46, otti vetovastuun WBA:sta viime kesänä ja alkukausi sujui mallikkaasti. West Bromwich pelasi kauden kymmenen ensimmäistä sarjaottelua tappioitta ja johti Mestaruussarjaa syyskuun päätteeksi.

Valioliiganousua hamuavan WBA:n käyrä on ollut viime aikoina laskusuunnassa. Viimeisestä seitsemästä sarjaottelusta joukkue on voittanut ainoastaan yhden ja kerännyt yhteensä vain viisi sarjapistettä.

Kalenterivuoden 2022 toistaiseksi ainoa voitto irtosi sitten sarjan huonoimpiin joukkueisiin lukeutuvasta Petersborough’sta. Athleticin mukaan WBA-kannattajat eivät voitosta huolimatta antaneet Ismaëlille armoa, vaan lauloivat hänelle ottelun jälkeen ”saat potkut aamulla”.

Reilu viikko myöhemmin WBA:n seurajohto vastasi kannattajien huutoon ja antoi lähtöpassit ranskalaisluotsille, jonka suosima pelityyli ei miellyttänyt The Hawthornsin yleisöä.

Viime aikaisesta syväsukelluksesta huolimatta West Bromwich on yhä kärkikahinoissa. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, kahdeksan pisteen päässä suoraan valioliigaanousuun oikeuttavasta kakkossijasta.

West Bromwich Albion

@WBA
West Bromwich Albion Football Club can confirm Valérien Ismaël has today left his position as head coach.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.