Nottingham Forestin kausi Mestaruussarjassa on ollut vaikea. Suurseura on vaihtanut valmentajaa, ja on edelleen kaukana sijoilta, joita siltä voisi odottaa. FA Cupissa asiat ovat toisin.

Edellisellä kierroksella Arsenalin pudottamiseen riitti yksi osuma, nyt niitä iskettiin edellisen mestarin, Leicesterin verkkoon neljä.

LUE OTTELUSTA JA LEICESTER-LEIRIN NOLOSTA TOIMINNASTA TÄÄLTÄ

City Groundin ottelua BBC:lle kommentoineet ex-huippufutarit Martin Keown ja Jonathan Woodgate poimivat isäntien ansiokkaasta ryhmästä esiin muutaman nimen. Pelin viimeisen maalin iskenyt laitapuolustaja Djed Spence loisti Arsenalia vastaan, niin myös nyt. 21-vuotiaan on määrä palata lainalta Middlesbroughiin ensi kesänä. Rahasummia hänen hankintaansa ollaan kuitenkin jo kasaamassa myös toisaalla.

– Kaikki meni nyt Forestin eduksi. Spence on todella tehnyt minuun vaikutuksen. Hänet lähetettiin lainalle selvittämään päätään, ja hän todella näyttää tehneen sen. Hän on kuin Rolls-Royce, Keown sanoi.

– Huhuttiin, että Middlesbrough torjui 10 miljoonan punnan tarjouksen hänestä tammikuussa. Hänen kohtalonsa on Valioliigassa, ja siirto tapahtuu tämän päivän perusteella paljon 10 miljoonaa suuremmalla summalla, Borossa pelaajauransa päättänyt Woodgate intoili.

– Ja siitä 10 miljoonaa lisää hintalappuun, 42-vuotias riemuitsi ottelun viimeisen maalin jälkeen.

Brennan Johnson on ollut loistava. Hänen osallistumisensa peliin, rytmi ja älykkyys.. hän on täysin valmis Valioliigaan. On ymmärrettävää että Forestin kannattajat toivovat hänen jäävän Nottinghamiin, Keown sanoi puolestaan keskikentän 20-vuotiaasta Forest-kasvatista.