Senegal juhli maan historian ensimmäistä Afrikan mestaruutta sunnuntaina, kun se kaatoi finaalissa Egyptin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Liverpool-tähti Sadio Mané epäonnistui varsinaisella peliajalla rangaistuspotkussa, mutta kuittasi sen rankkarikisassa niittaamalla ratkaisevan maalin. Manén osuman myötä hänen seurakaverinsa Mohamed Salah ei päässyt laukomaan omaa yritystään viidennen laukojaparin tasoittavassa vuorossa.

LUE MYÖS: Jamie Carragher ällistyi Egyptin päätöksestä – Mohamed Salah ei päässyt vetämään finaalissa pilkkua

Salah’n iltapuhde oli muutenkin vaisu. Yksi tämän hetken parhaista pelaajista maailmassa ei saanut ottelun aikana juuri mitään aikaiseksi. Kentältä hän kuitenkin erottui, sillä suu kävi kovaan tahtiin erotuomari Victor Gomesin suuntaan.

Gomesin mitta täyttyi Salah’n jatkuvaan valitukseen jo avausjakson lopulla, ja hän näpäytti egyptiläistähteä hulvattomalla tavalla.

Gomes tarjosi Salah’lle mahdollisuutta jatkaa työtään ja ojensi hänelle työvälineensä – kynän, kortin ja pillin. Sekään ei saanut egyptiläistähteä hiljenemään, mutta lopulta erotuomari ratkaisi tilanteen kävelemällä paikalta pois.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

GOAL

@goal
Mohamed Salah being asked if he wants to referee 😂

Bambino

@_CrissoN
The referee asked Salah if he wants to officiate the game 😂 I love AFCON

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.