Burnley ja Manchester United pelasivat tiistai-iltana 1-1-tasapelin Turf Moorilla.

Ottelun avausjakso oli Manchester Unitedin täyttä hallintaa. Ralf Rangnickin miehistö pelasi viihdyttävää jalkapalloa ja Burnley oli pahasti helisemässä.

Manchester United sai pallon ensimmäisen kerran Nick Popen ohi jo 12. peliminuutin kohdalla, kun Raphaël Varane puski Bruno Fernandesin vapaapotkusta antaman keskityksen sisään. Varanen United-uran ensimmäinen maali jää kuitenkin odotuttamaan itseään, sillä tilanteessa paitsioasemassa olleen Harry Maguiren tulkittiin vaikuttaneen peliin.

Ensimmäinen hyväksytty osuma nähtiin vain hetkeä myöhemmin. Luke Shaw teki hyvän juoksun rangaistusalueen sisälle ja lähetti päätyviivalta nappisyötön Paul Pogballe, joka laukoi pallon yläkulmaan. Maali oli Pogballe ensimmäinen Valioliigassa sitten tammikuun 2021.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
Paul Pogba scores his 1st @premierleague goal for 1️⃣3️⃣ months, he had failed to score with his previous 3️⃣4️⃣ shots in the PL

2 of his last 3 PL goals have come at Turf Moor

Vierasjoukkueen vyöry jatkui heti avausmaalin jälkeen. Pope joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa jo kolmatta kertaa, kun Ben Mee ohjasi pallon omaan maaliin. Burnley selvisi kuitenkin tästäkin tilanteesta säikähdyksellä, kun Pogban katsottiin rikkoneen vain sekunteja ennen maalia.

Luke Shaw’lla ja Edinson Cavanilla oli vielä ennen puoliaikaa tuhannen taalan paikat tuplata Unitedin johto, mutta kumpikin tuhri mahdollisuutensa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Burnley 0-1 Manchester United HT:

Shots: 0-12
Shots on target: 0-5
Possession: 37.5%-62.5%
Pass accuracy: 65%-81%
Corners: 1-3
Fouls: 6-8

Domination from Ralph Rangnick's men.

Squawka Live

@Squawka_Live
Burnley 0-1 Manchester United HT:

18' ⚽️ Paul Pogba

The Red Devils lead at the break thanks to a thumping finish.

Toisella puoliajalla pelin kuva muuttui täysin. Burnley loi vastahyökkäyksistään vaarallisia tilanteita ja Manchester United ei saanut juuri mitään aikaiseksi.

Burnleyn tasoitusmaali nähtiin heti jälkimmäisen puolikkaan alkuhetkillä, kun Jay Rodriguez karkasi läpiajoon. Täysin toimettomana koko avausjakson ollut David de Gea ei mahtanut mitään, kun englantilaiskärki laukoi pallon tarkasti etukulmasta sisään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

William Hill

@WilliamHill
For the first time in his career, David De Gea has conceded a Premier League goal at Turf Moor. 🤯

Burnleyn avausmaaliin esityön tehnyt Wout Weghorst oli viedä joukkueensa hetkeä myöhemmin jo johtoon, mutta de Gea torjui hollantilaiskärjen kovan laukauksen alakulmasta.

United sai viimeisen vartin aikana luotua muutaman maalipaikan, mutta maalinteossa se ei enää onnistunut. Näin ollen hyvin kaksijaksoinen ottelu päättyi pistejakoon.

Valioliigassa pelattiin tiistaina myös kaksi muuta ottelua. St James’ Parkilla Newcastle voitti Evertonin 3-1-lukemin, ja West Ham kaatoi kotiottelussaan Watfordin maalein 1-0.

William Hill

@WilliamHill
Man Utd have now failed to win all three of their away games against the sides that started today in the bottom three:

❌ 1-4 vs Watford
🤝 1-1 vs Newcastle
🤝 1-1 vs Burnley

Not good enough.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.