26-vuotias keskikenttäpelaaja Harry Winks elää tällä hetkellä hyvää vaihetta urallaan – ainakin verrattuna siihen, millaisissa kantimissa se oli Tottenhamin edellisten managerien aikana.

Nuno Espirito Santo, sen paremmin kuin maanmiehensä José Mourinho, ei nähnyt Spursin omalle pojalle juurikaan käyttöä. Kun ruletti seuraavan kerran pysähtyi, ja johtoon astui Antonio Conte, muutui myös Winksin asema.

– Hän antoi minulle vielä sauman ja uutta itseluottamusta. Jokaisessa pelissä jonka pelaan, jokaisissa treeneissä, haluan näyttää hänelle mihin minusta on, ja tehdä kaikkeni parantaakseni tekemistäni.

Ei ihme, että näyttöhaluja löytyy. Winks ei ole koskaan pelannut muualla kuin Spursissa, jossa tie todella näytti vielä tovi sitten olevan lopussa.

– Urani Tottenhamissa oli uskoakseni kuollut ja kuopattu, tai ainakin mahdollisuuteni tuntuivat olevan todella ohuet. En saanut mahdollisuuksia, ja alkoi vaikuttaa siltä että seuranvaihto on tarpeen.

– Uusi manageri on antanut kaikille tasapuoliset mahdollisuudet, mikä oli se ainoa jota halusin aiemminkin. Nyt on minusta itsestäni kiinni, miten mahdollisuuteni käytän.

Lähde: The Guardian