Wayne Rooney on myöntänyt, että hän haluaisi tulevaisuudessa toimia Evertonin tai Manchester Unitedin managerina.

Derbyn managerina tällä hetkellä työskentelevälle Rooneylle, 36, tarjoutui jo tammikuussa mahdollisuus täyttää unelmansa, kun Everton oli häneen yhteydessä ja kutsui hänet haastatteluun. Rooneysta olisi voinut tulla Evertonin manageri Frank Lampardin sijaan, mutta hän hylkäsi tämän mahdollisuuden.

En mennyt haastatteluun, johon minua pyydettiin. Olen aina ollut ihminen, joka pitää haasteista ja on valmis tekemään töitä ja taistelemaan sen puolesta, Rooney perustelee ratkaisuaan.

Olen seisonut pelaajieni edessä ja sanonut heille: ”Olen kanssanne, luottakaa minuun, minä taistelen kanssanne”, millainen ihminen olisin, jos ensimmäisen tilaisuuden tullen jättäisin heidät?

– Kuten olen sanonut, taistelen tämän seuran puolesta. Yritän saada meidät pois putoajan paikalta.

– Everton ja Manchester United ovat kaksi sydäntäni lähellä olevaa seuraa. Tietysti jonain päivänä haluaisin johtaa jompaakumpaa näistä seuroista.

Rooney on joutunut Derbyssä työskentelemään vaikeissa olosuhteissa. Seura on pahoissa taloudellisissa ongelmissa ja sai siitä johtuen peräti 21 pisteen pisterangaistuksen.

Vaikeuksista huolimatta Rooney on tehnyt loistavaa työtä ja Derby on enää neljän pisteen päässä viimeisestä säilyjän paikasta. Ilman pisterangaistusta joukkue kuuluisi Mestaruussarjan keskikastiin.