Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät tiistai-iltana. Manchester Unitedin voittomahdollisuus ennen ensimmäisiä pelejä oli FiveThirtyEight-sivuston mukaan alle prosentti, mutta Unitedin seuralegenda Peter Schmeichelin usko ei horju.

United kohtaa neljännesvälierissä Atlético Madridin. Tiistaina United palasi voittojen tielle Valioliigassa, kun Brighton kaatui kotikentällä maalein 2-0. Unitedin tekeminen on kuitenkin uuden manageri Ralf Rangnickin alaisuudessa ollut hapuilevaa.

Ei siis ihme, ettei United kuulu tässä vaiheessa Mestarien liigan voittajasuosikkeihin. Ykkössuosikki Manchester City aloitti oman pudotuspelitaipaleensa hyvin vahvasti, kun se voitti Lissabonissa ensimmäisessä osaottelussa Sportingin peräti lukemin 5-0.

[readmore from=manchester-united]

Tiistaina CBS Sportsin studiossa käytiin keskustelua alkavista Mestarien liigan pudotuspeleistä. Unitedin entiseltä maalivahdilta Peter Schmeichelilta kysyttiin, voiko United voittaa Mestarien liigan tällä kaudella.

– Peter, uskotko todella, että Manchester United voi voittaa Mestarien liigan? Ole rehellinen, ei mitään pelleilyä, Micah Richards kysyi.

Schmeichelin vastaus sai studion asiantuntijat, Thierry Henryn, Richardsin sekä Jamie Carragherin, repeämään nauruun.

– Kyllä. Mikä ihmeen kysymys tuo on? Schmeichel vastasi.

Carragher sai naurultaan vastattua Schmeichelille.

– Mikä ihmeen vastaus tuo on?

Unitedin Mestarien liigan urakka käynnistyy ensi viikon keskiviikkona.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
"Can Manchester United win the Champions League?"
Thierry Henry, @MicahRichards, and @Carra23's reaction when @Pschmeichel1 answered the question