Internazionalen päävalmentaja Simone Inzaghi löysi paljon positiivisia puolia joukkueensa pelaamisesta Liverpoolia vastaan, vaikka englantilaisvieraat hakivat keskikiikkona San Sirolta 2-0-voiton Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Inzaghin joukot hallitsivat peliä toisella jaksolla, mutta Liverpool iski kuin tyhjästä ensimmäisen maalinsa ja pian perään toisen.

Lopputulosta voi pitää oikeutettuna, kun ottaa huomioon, että Inter ei saanut ajoittaisesta hallinnastaan huolimatta yhtään laukausta kohti maalia, joskin Hakan Çalhanoğlu täräytti kertaalleen pallon ylärimaan. Liverpoolin kummatkin maalia kohti suuntautuneet yritykset päätyivät verkkoon.

– Toivottavasti emme kohtaa Liverpoolia jokaisessa ottelussa! naureskeli Inzaghi pelin jälkeen Amazon Primen haastattelussa.

– Olen tyytyväinen ja ylpeä joukkueestani. Valitettavasti meitä ei palkittu pelin parhaasta jaksostamme maalilla, jonka olisimme ansainneet. Sitten Liverpool iski heti ensimmäisestä puolikkaasta herpaantumisesta, joka meille sattui.

– Me olisimme ehdottomasti ansainneet enemmän, mutta tämä esitys on hyvä enne tulevaa ajatellen. Liverpool on mielestäni Euroopan kahden parhaan joukkueen joukossa. Inter pärjäsi hyvin ja olisi ansainnut enemmän.

– Me tiedämme, että nämä illat voivat olla tällaisia, mutta tämän on annettava meille lisää itseluottamusta, koska tämä oli erinomainen esitys.

– Tällaisen tuloksen jälkeen on vaikea kommentoida, mutta tämän on oltava Interin lähtöpiste. Uskon, että tämä oli vaikein vastustaja, jonka olemme kohdanneet tällä kaudella.

Myös Interin hyökkääjä, Manchester Citystä tuttu Edin Džeko sanoi, että italialaisten pää ei saa painua alas tuloksen takia.

– Meiltä jäi puuttumaan ainoastaan voitto. Pelasimme niin hyvin 65 minuutin ajan. Meillä oli tontteja, emmekä antaneet yhdelle Euroopan parhaista joukkueista yhtään maalintekopaikkaa.

– Se on sääli, että päästimme maalin kulmapotkusta, koska olemme yleensä niissä vahvoja. Tämä on ongelma, joka tulee vastaan suuria joukkueita vastaan. Jos ei hyödynnä omia paikkojaan, niin suuret seurat rankaisevat ennemmin tai myöhemmmin.

– Me yritimme kaikkea, jokainen antoi kaikkensa koko pelin ajan. Se ei riittänyt. Lähdemme tästä tappiosta pää pystyssä, koska tiedämme, että annoimme kaikkemme.

LUE MYÖS: