Leicester kohtasi torstaina Euroopan Konferenssiliigassa tanskalaisen Randersin. Pienen lipsahduksen jälkeen joukkue korjasi voiton selkein lukemin 4-1. Aivan pelkkää voittoa ei peli kuitenkaan tuonut.

Ensimmäinen jakso oli Kettujen vahvaa hallintaa, ja joukkue vaikuttikin menevän tauolle Wilfred Ndidin 23. minuutilla iskemällä osumalla johtoasemassa.

Avauspuolikkaan viimeisellä varsinaisella peliminuutilla Randers tuli kuitenkin kaiken aiemmin nähdyn vastaisesti tasoihin. Marc Albrighton kompasteli, ja Vito Hammershoy-Mistrati pääsi kohti Kasper Schmeichelia. Pallo vasempaan kulmaan, 1-1.

Toinen jakso ei vanhennut pitkään ennen Leicesterin siirtymistä uudelleen johtoon. Vasen alakulma lauloi jälleen, tällä kertaa Harvey Barnesin vedon seurauksena.

Patson Dakan 54. minuutin veto oli jo Leicesterin 16. ottelussa, kun tanskalaisilla maalintekoyrityksiä oli kaksi. Sambialaisen vuoro vetää tällä kertaa oikeaan alakulmaan, 3-1. Youri Tielemansin vedon tielle kerkesi vieraiden maalivahti Patrik Carlgren, Daka napautti kentälle palanneen välineen sisään.

Maalia ei välttämättä oltaisi hyväksytty, mikäli VAR olisi ollut käytössä. Konferenssiliigassa se tulee kuitenkin mukaan vasta loppuottelussa. Nyt Daka vaikutti pysäytyskuvan perusteella olleen paitsiossa.

Leicesterin hallinta jatkui edelleen, ja Brendan Rodgers pääsi kierrättämään pelaajia. Reilun tunnin pelin jälkeen Kelechi Iheanacho otti Dakan paikan, ja James Maddison tuli Ndidin tilalle.

4-1 -lukemat syntyivät Kiernan Dewsbury-Hallin toimesta. 23-vuotias keskikenttäpelaaja niittasi lukemat jo melko rajuiksi noin varttia ennen täyttä aikaa. Pohjatyö tapahtui Iheanachon ja Ademola Lookmanin yhteispelillä.

Maddison koki kovia kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa, ja hänen peliaikansa jäi lopulta alle 20 minuuttiin. Loukkaantuneen 25-vuotiaan paikan otti Hamza Choudhury. Rogers käytti samalla loputkin viidestä vaihdostaan; lepovuoroon loppuminuuteiksi Dewsbury-Hall ja Barnes. Näin jokainen Leicesterin maalintekijä oli jättänyt kentän.

90. minuutilla Caglar Söyüncü putosi kentän pintaan ja piteli polveaan – melko huolestuttava näky joukkueelle jonka keskuspuolustuksesta puuttuvat jo Jonny Evans ja Wesley Fofana. Turkkilainen nilkutti ulos kentältä.