Liverpoolin manageri Jürgen Klopp muistuttaa, että hänen suojattiensa ja Internazionalen välinen Mestarien liigan ottelupari on vasta puolivälissä.

Kloppin ryhmä haki keskiviikkona Italiasta 2-0-vierasvoiton neljännesvälierien avausosassa Roberto Firminon ja Mohamed Salahin maaleilla. Toinen osa pelataan 8. maaliskuuta Anfieldillä.

Saksalaismanageri ei ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen, mutta tulos hänelle kelpasi.

– Ottelupari on puolivälissä. Siitä (toisesta osasta) tulee haastava, ja meidän on oltava valmiita siihen. Inter pelasi hyvin, he pelasivat eri tavalla, mutta he ovat todella hyviä, ja siksi ottelupari on vasta puoliksi ohi, kommentoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– Jos peli olisi ollut tänään tauolla 2-0 meidän hyväksi, niin en minä olisi kehunut jätkiä ja kehottanut heitä nostamaan jalkansa pöydälle. Tämä oli haastava tulos, joten miksi miettisimme sitä (jatkopaikkaa) nyt?

– Tämä oli uskomattoman fyysinen ottelu, joten meidän oli löydettävä keinot siihen. Meillä ei ollut loistava päivä, mutta meillä oli riittävän hyvä päivä siinä mielessä, että otimme ansaitun voiton, koska teimme kaksi loistavaa maalia. Interillä oli hetkensä, mutta ne olivat pääosin vastahyökkäyksiä tilanteista, joissa me menetimme pallon väärässä paikassa.

Inter ei saanut ottelussa laukaustakaan kohti maalia. Myös Liverpoolin vastaava lukema oli vähissä, mutta sen kumpikin maalia kohti suuntautunut yritys päätyi verkkoon asti.

– Ottelun jälkeen se (maalipaikkojen vähyys) ei voisi kiinnostaa minua vähempää, mutta pelin aikana… Me emme viimeistelleet paikoistamme riittävän usein, sanoi Klopp.

– Me puolustimme todella hyvin. Juuri sillä tavalla kuin pitääkin. Me haluamme saada pallon itsellemme varhaisessa vaiheessa, mutta välillä se ei ole mahdollista.

– On puolustettava intohimolla, myös organisoimisesta on apua. Puolustussuuntaan tämä oli todella vahva esitys, mutta se olisi hölmöä, jos emme olisi puolustaneet hyvin, koska sillä on iso merkitys meille tässä kilpailussa ja me panostimme siihen paljon.