Liverpoolin toppari Virgil van Dijk sanoo, että hän joukkuekavereineen osasi odottaa keskiviikkona vaikeaa ottelua Internazionalen vieraana Mestarien liigassa.

Inter laittoi kovaa kampoihin ja hallitsi varsinkin toisella jaksolla ottelua ajoittain, mutta Liverpool haki neljännesvälierien avausosasta 2-0-voiton Roberto Firminon ja Mohamed Salahin maaleilla.

Italialaiset eivät lopulta saaneet laukaustakaan kohti maalia ja kerryttivät tilastopalvelu FotmMobin mukaan maaliodottamaa vain 0.46 verran.

– Tämä on vaikea paikka tulla pelaamaan. Inter on todella hyvä, johdonmukainen ja vaikeasti murrettava joukkue, kommentoi van Dijk BT Sportille.

– Stadionilla oli uskomaton tunnelma, nautin siitä todella paljon. Erikoistilanteet olivat taas lopussa erittäin tärkeässä osassa, ja ne ovat tietenkin yksi isoimmista vahvuuksistamme. Toivottavasti hyödymme niistä jatkossakin.

– Minusta tämä oli todella vankka suoritus ja hyvä tulos kotiin vietäväksi.

– Kaikki odottivat, että joudumme pelaamaan paineen alla, koska Inter on todella hyvä joukkue, ja nyt puhutaan Mestarien liigasta. Muistaakseni yksi sanomistamme ennen peliä oli, että ”on oltava valmiina kärsimään ja tekemään kovaa töitä”, ja me todellakin teimme.

– Tämä oli todella, todella hyvä esitys.

LUE MYÖS: