Manchester United kohtaa Atléticon Mestarien liigan neljännesvälierissä. Otteluparin avausosa pelataan keskiviikkona Metropolitanolla Madridissa.

Madridilaislehti AS haastatteli Atléticon Stefan Savicia.

Savic tiedostaa, millainen joukkue asettuu vastaan. Savic muistutti, millaisen huippujoukkueen Manchester United on saanut kasaan.

– Ottelupari on täysin 50-50. Manchester Unitedilla on loistava joukkue ja sillä seuralla on paljon historiaa Mestarien liigassa. Manchester Unitedilla on huippupelaajia, mutta meilläkin on omat mahdollisuutemme. Mielestäni luvassa on hyvin tasainen ottelupari.

Atlético on päästänyt kuluvalla kaudella valtavasti maaleja. Etenkin laidalta tulleet keskitykset ovat myrkkyä Atléticon puolustukselle.

– Olemme huolestuneita siitä. Tiedämme Manchester Unitedin pelaajien vahvuudet. Heillä on nopeita laitahyökkääjiä ja lisäksi heillä on hyvin boksin sisällä liikkuvia hyökkääjiä. Tiedämme, miten he pelaavat ja olemme valmiita.

Cristiano Ronaldo asettuu jälleen Atléticon tielle Mestarien liigassa. Ronaldon alkuvuosi on ollut heikko, mutta huippuhyökkääjä nousee usein esiin Mestarien liigassa. Ronaldon kohtaaminen ei motivoi itsessään Savicia normaalia enemmän.

– Ei se motivoi minua mitenkään sen suuremmin. Tietenkin on aina hienoa pelata todellisia huippupelaajia vastaan, mutta Mestarien liigassa sellaisia pelaajia on paljon. Totta kai kunnioitamme Ronaldoa, kuten kaikkia muitakin huippupelaajia ja hän kuuluu historian parhaisiin pelaajiin.

Savic edusti Manchester Cityä kaudella 2011-12. Hän pelasi seurassa reilut 20 ottelua ja oli voittamassa Valioliigan mestaruutta.

– Se oli tärkeä vaihe urallani, koska siirryin sinne suoraan Serbian pääsarjasta. Se oli suuri askel. Nyt jälkeenpäin katsoessa voi olla, etten ollut silloin valmis pelaamaan Valioliigassa, mutta siitä huolimatta kyseessä oli upea kokemus. Pelasin yli 20 ottelussa ja sain tärkeää kokemusta. Kasvoin niin pelaajana kuin ihmisenäkin. En nähnyt itseäni valmiina pelaamaan siellä ja päätin lähteä Italiaan. Kasvoin siellä ja se auttoi minua pääsemään Atléticoon.