Sergio Agüero joutui lopettamaan joulukuussa pelaajauransa. Agüerolla todettiin sydämen rytmihäiriö.

Agüero muistetaan parhaiten Manchester Citystä. Hän edusti Manchester Cityä vuodet 2011-21.

33-vuotias Agüero käväisi TyC Sportsin haastattelussa. Agüero kertoi muun muassa siitä, mitä oli suunnitellut loppu-uransa varalle ennen kuin hänellä todettiin sydämen rytmihäiriö.

– Tiedostin, että pelaisin enää muutaman vuoden ajan, mutta en olettanut urani loppuvan tällä tavalla. Oletin pelaavani vielä kaksi vuotta huipputasolla ja sen jälkeen olisin pelannut vielä muutaman vuoden alemmalla tasolla. Sitten sain Barcelonalta tarjouksen ja hyväksyin sen välittömästi. Ajattelin pääseväni pelaamaan Leo Messin kanssa ja valmistautumaan Qatarin MM-kisoihin.

– Se, mitä sydämelleni tapahtui, oli hyvin outoa. Kukaan ei tiedä, miksi niin tapahtui. Jatkan sen tutkimista tietääkseni totuuden. En vieläkään tiedä, johtuiko se mahdollisesti koronaviruksesta tai koronarokotteesta. Olin fyysisesti hyvässä kunnossa.

Agüero paljasti, ettei enää seuraa jalkapalloa.

– Haluaisin pelata jalkapalloa, mutta se pelottaa minua. Olen harjoitellut koko elämäni pelatakseni huipputasolla. Nyt en katso jalkapalloa tai seuraa jalkapallouutisia. Minulle on samantekevää, mitä jalkapallossa tapahtuu. Keskityn siihen, josta välitän, eli ystäviini ja heidän tapaamiseen. He sanoivat olevani onnekas, koska olisin voinut saada sydäninfarktin.

Lähde: TyC Sports