Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Fred sanoo, että hänestä on ”hieman outoa” pelata väliaikaismanagerin alaisuudessa.

United antoi viime marraskuussa kenkää Ole Gunnar Solskjærille, joka aloitti niin ikään manchesteriläisten managerina väliaikaispohjaisesti, mutta sai lopulta tehtävän vakituisesti itselleen.

Noin viikkoa myöhemmin väliaikaismanageriksi nimitettiin Ralf Rangnick, jonka on määrä hoitaa tehtävää kauden loppuun, minkä jälkeen hän jää seuraan neuvonantajaksi.

Fred, 28, sanoi TNT Sports Brazilin haastattelussa, että hän ymmärtää tarpeen tulosten saavuttamiselle nopeasti, mutta häntä askarruttaa seuran pitkän aikavälin suunnitelma.

– Se on hieman outoa. Tiedän, että jalkapallossa on tärkeää saada hyviä tuloksia mahdollisimman nopeasti, mutta on myös tärkeää, että on pitkän tähtäimen suunnitelma, kommentoi brassipelaaja Sky Sportsin mukaan.

– Mielestäni on hieman huono juttu, ettei meillä ole sellaista. Tällä hetkellä kaikessa on kyse vain lyhyen aikavälin tavoitteista. Me emme tiedä, mitä tämän kauden jälkeen tulee.

Frediltä kysyttiin, olisiko hullua ajatella, että United voi voittaa tämän kauden Mestarien liigan. Manchesteriläiset kohtaavat tänään, keskiviikkona, Atlético Madridin neljännesvälierien avausosassa.

– Ei minusta.

– Tiedän, että emme pelaa parhaillaan parasta jalkapalloamme, mutta meillä on paljon laadukkaita pelaajia joukkueessamme. Monet muutkaan joukkueet eivät ole tällä hetkellä parhaimmillaan.

– [Mestarien liigan] voittaminen ei olisi hullua. Se voi tapahtua, mutta meidän on tehtävä hullun lailla töitä sen eteen, koska olemme kaukana mestarisuosikin asemasta.