Mestarien liigan paikasta taisteleva Arsenal teki torstai-iltana upean nousun voittoon kotiottelussaan Wolvesia vastaan.

Ottelu alkoi Arsenalin kannalta karmealla tavalla, kun brasilialaistoppari Gabriel Magalhães lahjoitti Wolvesille johtomaalin vain kymmenen minuutin pelin jälkeen. Gabriel syötti pallon huolimattomasti alaspäin suoraan Hee-Chan Hwangille, jolla oli helppo työ siirtää peliväline maaliin.

Arsenal hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun, mutta Wolves piti isännät pitkään pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Arsenal-pelaajat alkoivat jo turhautua, kun he hakkasivat päätään Wolvesin tiiviiseen puolustusmuuriin. Turhautumista lisäsi entisestään vieraiden jatkuva ajanpeluu.

Wolves roikkui voitossa kiinni aina viimeiselle kympille asti, kunnes Arsenal nousi ensin rinnalle ja lopulta ohi. Tykkimiesten sankariksi nousi vaihtopelaaja Nicolas Pépé, joka on jäänyt kuluvan kauden aikana vähäiselle vastuulle.

Pépé tasoitti pelin 82. peliminuutilla, kun hänen upea kääntölaukauksensa painui ohi Wolves-vahti José Sán. Lisäajan viidennellä minuutilla norsunluurannikkolaishyökkääjä petasi maalipaikan Alexandre Lacazettelle, joka laukoi pallon Sán käsien kautta maaliin. Osuma merkattiin portugalilaisvahdin omaksi maaliksi.

2-1-kotivoiton myötä Arsenal nousi Valioliigan sarjataulukossa viidenneksi. Arsenal on vain pisteen päässä neljännellä sijalla olevasta Manchester Unitedista, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Squawka

@Squawka
Only Liverpool (33) and Man City (31) have won more points at home than Arsenal (29) in the Premier League this season.

Mikel Arteta’s side are just one point behind fourth with two games in hand. 💪