Paul Pogba on edustanut Manchester Unitedia viiden ja puolen vuoden ajan.

Nykyinen sopimus päättyy kesällä. Pogba ei ole ainakaan toistaiseksi suostunut Manchester Unitedin jatkosopimustarjoukseen. Pogba on saanut neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

Siirtohuhuissa Pogba on yhdistetty etenkin PSG:hen.

Pelaajaurallaan muun muassa Real Madridia, Chelseaa, Manchester Cityä ja PSG:tä edustanut Nicolas Anelka käväisi RMC:n haastattelussa ja puhui Pogban tulevaisuudesta.

– Ikävä kyllä Manchester United ei ollut huippujoukkue, kun Pogba siirtyi sinne. Se oli joukkue, jota piti uudistaa toden teolla. He etsivät uutta pelillistä projektia ja uutta valmentajaa. Pogba on ollut vaikeuksissa palattuaan pelikentille loukkaantumisen jälkeen. Häntä on kritisoitu paljon.

– Manchester United ei ole paras mahdollinen ympäristö Pogballe tuoda esiin taitojaan. PSG olisi sen sijaan todella hyvä ympäristö hänelle. Jotkut sanovat, ettei Pogba olisi hyvä hankinta PSG:lle, koska hän loukkaantuu jatkuvasti. Olen edelleen sitä mieltä, että hän on loukkaantumiskierteessä, koska hän ei ole psykologisesti hyvässä kunnossa.

Anelkan mukaan hän on keskustellut Pogban kanssa mahdollisesta PSG-siirrosta.

– Puhuin Pogban kanssa siitä puoli vuotta sitten ja hän ei ole PSG-siirtoa vastaan. Siirtyessään PSG:hen hän pääsisi eroon loukkaantumisistaan ja näkisimme, millaisesta huippupelaajasta on kyse.

Lähde: AS