Liverpoolin entinen kapteeni Jamie Redknapp ei katsonut hyvällä sitä, että Chelsea vaihtoi maalivahtia ennen Liigacupin loppuottelun rangaistuspotkukilpailua.

Edouard Mendy teki tolppien välissä tilaa Kepa Arrizabalagalle. Chelsean luotsi Thomas Tuchel oli tehnyt saman ratkaisun viime kesänä, kun lontoolaiset pelasivat Villarrealia vastaan UEFA Super Cupissa. Kepa tuli tuolloin 119. minuutilla kentälle ja torjui Chelsealle voiton rangaistuspotkukilpailussa.

Tällä kertaa maalivahdin vaihtaminen ei tuonut voittoa, sillä Kepa ei onnistunut venymään torjuntoihin. Liverpool voitti rangaistuspotkut lukemin 11–10.

– En pidä siitä, se on järjetön idea. Mielestäni kyse on siitä, että on liian fiksu omaksi parhaakseen. Se vain teki asioista monimutkaisempia. Kuinka kukaan voisi sanoa, etteivät he olisi voittaneet, jos Mendy olisi ollut maalissa? Se on järjetöntä, se on pelleilyä – hän (Kepa) ei ollut edes lähellä torjua rangaistuspotkua, Redknapp kommentoi Sky Sportsilla.

– Mendy on yksi maailman parhaista maalivahdeista, ja sen sijaan tuot sitten Kepan sisään. Naurettavaa.

Toinen Liverpoolin ex-pelaaja Jamie Carragher ei ollut Redknappin kanssa samoilla linjoilla.

– Siinä on metodi. Meidän ei pitäisi unohtaa sitä, että Thomas Tuchel teki tämän ratkaisun Super Cupissa, kun Kepa tuli sisään ja Chelsea voitti, hän tiivisti.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Kepa Arrizabalaga

@kepa_46
To fall and rise.
Disappointed after big effort during the tournament.
We keep working.
Thanks @chelseafc family for your support.

Voit katsoa Viaplayn videon kahdesta viimeisestä pilkusta alta.