Valioliigassa putoamista vastaan taistelevan Norwichin kausi on ollut vaikea, mutta joitakin valopilkkujakin joukkueesta löytyy.

Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer nostaa Valioliigan YouTube-kanavalla esiin nuoren laitapuolustajan Max Aaronsin, jolla saattaa olla pian edessä siirto isompiin ympyröihin.

– 22-vuotias on kellottanut enemmän minuutteja Norwichin paidassa kuin kukaan muu pelaaja ja hän on osoittanut, että hänen pelinsä on vahvaa kokonaisvaltaisesti, Shearer kehuu Aaronsia.

– Hän johtaa taklaustilastoa Kanarialinnuissa sen lisäksi, että hän on pelaaja, jolla on eniten onnistuneita kuljetuksia.

– Minuun on tehnyt vaikutuksen myös hänen malttinsa ja vahvuutensa. Kausi on ollut vaikea Norwichille, mutta Aarons on ollut heillä yksi positiivista asioista.

Aarons tunnetaan siitä, että hän nousee erittäin hanakasti mukaan hyökkäyksiin. Siirtohuhujen mukaan muun muassa Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham ja Newcastle ovat olleet kiinnostuneita hänestä.

Lähde: Norfolk Live