Manchester Unitedissa päättyi toissa viikolla pitkä odotus, kun toppari Harry Maguire puski kulmapotkusta avausmaalin 4-2-voitossa Leedsiä vastaan Valioliigassa.

United oli ennen tuota osumaa pelannut yli vuoden tekemättä yhtään maalia kulmapotkuista. Maguiren osuma oli manchesteriläisten 139. yritys edellisen onnistumisen jälkeen.

[readmore from=Manchester-United]

Viime kesänä Manchester United värväsi Chelseasta erikoistilannevalmentajakseen Eric Ramsayn, joka on saanut kannattajilta kritiikkiä pitkään jatkuneen kuivan putken takia.

Unitedin tekninen johtaja, seuralegenda Darren Fletcher puolusti Ramsayta kannattajatapaamisessa ja sanoi, että hänet hankittiin ensisijaisesti korjaamaan joukkueen ongelmat puolustuspään erikoistilanteissa.

– Ihmiset puhuvat erikoistilanteiden yhteydessä aina vain maalinteosta, kommentoi Fletcher Sky Sportsin mukaan.

– Suurin syy siihen, että Eric otettiin mukaan, oli se, että päästimme liikaa maaleja erikoistilanteista. Tällä kaudella olemme todella parantaneet puolustuspeliämme erikoistilanteissa ja sivuvapaapotkuissa. Eric on fantastinen valmentaja.

Anthony Elanga viimeisteli Manchester Unitedin viimeisen osuman ottelussa Leedsiä vastaan. Voit katsoa Viaplayn videon alta.