West Ham ei ehkä pysty maksamaan TsSKA Moskovalle keskikenttäpelaaja Nikola Vlašićin siirtosumman seuraavaa erää, koska Ison-Britannian hallitus on asettanut pakotteita Venäjää vastaan, kertoo Guardian.

Venäjä aloitti viime torstaina täysimittaisen hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan, ja sille on langetettu sanktioita niin valtiotasolla kuin urheilun maailmassa. FIFA ja UEFA sulkivat venäläiset maa- ja seurajoukkueet toistaiseksi pois kilpailuistaan.

[readmore from=Ukrainan-sota]

West Ham ja TsSKA Moskova sopivat 30 miljoonan euron siirtokorvauksesta, kun kroatialainen Vlašić, 24, siirtyi viime kesänä lontoolaisseuraan. Guardianin mukaan Hammers on kuitenkin epävarma siitä, saako se suorittaa seuraavan maksun, koska pakotteet voivat estää englantilaisia seuroja tekemästä kauppaa venäläisten joukkueiden kanssa.

Vielä ei ole tiedossa, miten TsSKA reagoisi, jos maksua ei suoritettaisi. Normaalitilanteessa seura, joka ei ole saanut sovittua maksua, ilmoittaisi asiasta FIFA:lle.

Vlašić on pelannut West Hamissa 24 ottelua. Hän on tehnyt tähän mennessä yhden maalin ja syöttänyt kaksi.

Voit katsoa Palloliiton puheenjohtajan Ari Lahden mietteitä Ukrainan tilanteesta Viaplayn videosta alta.