Watford lähti isännöimään Arsenalia sunnuntai-iltapäivän valioliigaottelussa takanaan murheellinen saldo; Herhiläiset olivat hävinneet seitsemän viimeistä kotiotteluaan.

Roy Hodgsonin joukot saivat nyt pallon maaliin jo 15 sekunnin pelin jälkeen, kuitenkin paitsioasemasta. Tämän jälkeen hyväksyttyjä maaleja nähtiin viisi kappaletta, ja loppuluvut 2-3 tiesivät Vicarage Roadin synkkyyden jatkumista.

Arsenal onnistui viiden minuutin kohdalla todella komean hyökkäyksen päätteeksi. Pallo lähti Cedric Soaresilta Bukayo Sakalle, joka käytti sitä Martin Ødegaardilla ennen kuin pääsi keskittämään boksiin. Ødegaard sai ottaa parikin kosketusta ennen vetoaan ohi Ben Fosterin.

Kymmenen minuutin kohdalla isännät tulivat tasoihin, kun Cucho Hernández pääsi kiskaisemaan pallon keskeltä saksipotkulla ohi Aaron Ramsdalen. Kolumbialaisen silmiä hivelevää suoritusta seurasi läheltä lähes koko Arsenalin kentällinen. (Katso video maalista tämän uutisen lopusta!)

Ei kahta mallimaalia ilman kolmatta. Saka ampui vieraat keskeltä johtoon Alexandre Lacazetten alustuksesta 31. minuutilla, Fosterin joutuessa vain ihailemaan pallon lentorataa. Osuman syntymiseen oli suuri rooli Tom Cleverleyn pehmeällä pelaamisella oman boksin rajalla.

Gary Lineker

@GaryLineker
Another cracking goal, this time from the outrageously talented @BukayoSaka87

Seuraava upea osuma syntyi Gabriel Martinellin jalasta, syöttömerkintä jälleen Lacazettelle. Nuori brasilialainen sai ampua yläkulmaan boksin kaarelta 52. minuutilla, 1-3. (Katso video maalista tämän uutisen lopusta!)

Orbinho

@Orbinho
There's the Goal of the month 1,2 3 sorted!

Moussa Sissoko hyödynsi Ben Whiten heikon boksipelaamisen 87. minuutilla, ja toi kuin toikin isännät vielä peliin mukaan. Enempää osumia ei kuitenkaan enää nähty.

Arsenal nousi voiton myötä sarjataulukon nelospaikalle, Watfordin tie jatkuu sitkeästi putoamisalueella.