Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick sanoi, että hän ei voi pakottaa ketään pelaamaan, kun häneltä kysyttiin hyökkääjä Edinson Cavanin poissaolosta sunnuntain paikallisottelusta Manchester Cityä vastaan.

Nivusvammasta kärsineen Cavanin, 35, odotettiin palaavan kokoonpanoon Cityä vastaan, mutta hän ilmoitti Rangnickille ottelun alla, ettei kykene vielä pelaamaan.

[readmore from=Manchester-United]

Rangnick kommentoi uruguaylaiskärjen poissaoloa lehdistölle turhautuneena.

– Mitä se auttaa, jos minä sanon teille, että se on turhauttavaa? Se on vain fakta, jos pelaajat sanovat lääkärille ja lääkintätiimille, että he ovat loukkaantuneita, eivätkä pysty pelaamaan. Minun on hyväksyttävä se managerina, sanoi Rangnick Sky Sportsin mukaan.

– En voi pakottaa pelaajaa pelaamaan, jos hänestä tuntuu, ettei hän ole käytettävissä loukkaantumisen takia.

Rangnickilta kysyttiin, päättääkö Cavani itse, milloin hän pelaa.

– Edi treenasi viimeisten kolmen päivän aikana. Hän treenasi hyvin, mutta hänestä tuntui noiden kolmen harjoitusten jälkeen, että hän ei ole vielä pelikuntoinen.

– Se on fakta, enkä minä voi managerina pakottaa pelaajaa pelaamaan, jos hänestä ei tunnu hyvältä tai tarpeeksi hyvältä pelatakseen.

Cavani on ollut tällä kaudella erilaisten vaivojen takia sivussa 20 ottelusta. Hän on pelannut kuluvalla sesongilla 15 ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen yhden. Uruguaylaishyökkääjän sopimus Manchester Unitedissa päättyy ensi kesänä, ja hänen odotetaan poistuvan seurasta.

Manchester Unitedin ainoan maalin 1-4-tappiossa Cityä vastaan iski Jadon Sancho. Voit katsoa Viaplayn videon maalista alta.