Teemu Pukin edustaman Norwichin tilanne Valioliigan hännillä tukaloitui entisestään, kun joukkue hävisi viikonloppuna kotonaan Brentfordille.

Norwichin konkarimaalivahti Tim Krul uskoo edelleen Kanarialintujen säilymiseen.

– Me kaikki tiedämme, kuinka valtava urakka se on, mutta Leicester on onnistunut siinä aiemmin. 11 peliä tarkoittaa 33:a pistettä. Tiedämme, että meidän pitää voittaa niistä viisi tai kuusi, Krul toteaa Independent-lehden mukaan.

Hollantilainen huomauttaa, että Norwich kohtaa vielä monta joukkuetta, jotka ovat putoamisviivan lähellä. Hän arvioi, että Leeds olisi vielä vedettävä mukaan putoamistaistoon.

– Meillä on vastassa Newcastle, Brighton ja Burnley, joten ehdottomasti on vielä pelejä, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty, sanoo Krul.

– Ymmärrän, että ihmiset sanovat: ”Olette jo pudonneet”, kun koossa on 17 pistettä. Me kuitenkin tiedämme, että meiltä löytyy laatua. Se on kiinni meistä itsestämme, koska periksi ei saa antaa.

Krulin mukaan Norwichin on nyt keskityttävä omaan tekemiseen. Ei voi ainoastaan toivoa, että muut joukkueet häviävät omat pelinsä.

– Jos alkaa voittaa, paine on niillä joukkueilla, jotka katsovat taaksepäin. Niin meidän on tehtävä, ja Leeds on yksi niistä joukkueista, mutta meidän on myös voitettava pari muuta joukkuetta, joita meidän ei odoteta voittavan.

Lue lisää: Näkökulma: Norwichin kohtalo on jo sinetöity – ”Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen”