Entinen huippupelaaja Alan Hutton sanoo Football Insiderin haastattelussa, että West Ham teki virheen, kun se ei vahvistanut hyökkäysosastoaan tammikuussa.

Huttonin mukaan Jarrod Bowen, 25, kantaa tällä hetkellä turhan isoa taakkaa. Kaiken lisäksi Bowen loukkaantui lauantain Liverpool-ottelussa, ja vaikka magneettikuvissa ei näkynyt vakavaa vammaa, mies saattaa mediatietojen mukaan olla sivussa useammasta ottelusta.

– Paljon hyvää peliä menee hänen kauttaan, ja kun (Michail) Antonio ei ole maalivireessä, hän ottaa paljon painoa harteilleen. On oltava varoainen. Hän pelaa paljon minuutteja. Hän pelaa aggressiivista, korkean energiatason jalkapalloa. Siellä täällä tulee tällaisia vaivoja, Hutton toteaa.

– Kysymys on tietenkin aina se, miksi he eivät tuoneet ketään sisään tammikuussa. Jotakuta, joka keventäisi taakkaa. Ysipaikan pelaajaa tai sellaista pelaajaa, jonka he tunsivat tarvitsevansa. He eivät tehneet sitä.

Lue lisää: ESPN: Valioliigaseuran merkittävä siirto kaatui dramaattisesti, kun myyjäseura ”katosi kuvasta” juuri ennen takarajaa

Hutton muistuttaa, että Hammers on edelleen mukana Eurooppa-liigassa. Pelitahti on kova, ja voittoja on tultava, jotta tie veisi myös ensi kaudeksi eurokentille.

– Ehkä, jos he olisivat hankkineet pari lisäpelaajaa siirtoikkunan aikana, se olisi voinut keventää taakkaa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

West Ham United

@WestHam
We can confirm a scan has shown that Jarrod Bowen suffered no significant damage following the injury he picked up at Liverpool on Saturday evening.