Valioliigassa nähtiin viime lauantaina hauska tilanne, kun Norwichin Brandon Williams oli jo käymässä Brentfordin Christian Erikseniin käsiksi, mutta sitten hän tajusi, kuka oli kyseessä ja päätyikin halaamaan tanskalaistähteä.

Eriksen, 30, oli yli yhdeksän kuukautta pelaamatta sen jälkeen, kun hän sai sydänpysähdyksen viime kesän EM-kisoissa kesken ottelun Suomea vastaan.

Hän joutui purkamaan sopimuksensa Internazionalen kanssa, koska Italiassa ei saa pelata sydämentahdistimen kanssa, mutta tammikuussa hän solmi loppukauden mittaisen sopimuksen Brentfordin kanssa.

Viime lauantaina tanskalaistaituri pelasi ensimmäistä kertaa uuden seuransa avauskokoonpanossa ja joutui pysäyttämään Williamsin repimällä häntä kaksin käsin vyötäisiltä.

Tästä tuohtuneena Williams tönäisi Erikseniä maassa, mutta hänen ilmeensä muuttui nopeasti, kun hän tajusi, kuka hänen kanssaan oli painimassa. Käsirysyn sijasta kaksikko halasi toisiaan, ja Williams auttoi vielä Eriksenin ylös kummankin naureskellessa tilanteelle.

Williams kertoi myöhemmin Sky Sportsille, että hänen aggressionsa laantui heti, kun hän huomasi, että rikkonut pelaaja oli Eriksen.

– Se oli vaistomainen juttu. Pääsin hänen ohitseen ja tunsin, kuinka hän veti minut alas. Olimme hyökkäämässä ja olin todella vihainen.

– Aioin pidellä häntä, mutta te tiedätte, mitä hän on käynyt läpi. Se on uskomatonta, mitä hän on tehnyt päästäkseen takaisin [pelikuntoon]. Se oli hänelle erityinen hetki olla takaisin kentällä ja minusta tuntui, että hän tarvitsi halauksen.

Brentford voitti Norwichin 3-1.

Voit katsoa Viaplayn videon Williamsin ja Eriksenin tilanteesta alta.