Paul Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesäkuussa, ja tulevaisuuden suunnitelmista huhuaa yksi jos toinen taho päivittäin. Tähän myllyyn vettä kaataa nyt myös ranskalaisen henkilökohtainen kuntovalmentaja Coach Meddy.

Julkkisten personal trainerina Dubaissa operoiva ranskalainen sanoo maisemanvaihdoksen olevan tarpeellinen, molemmille osapuolille.

– Uskon että kesäkuun päättyessä hän ei enää ole Manchester Unitedin pelaaja. Mielestäni hänelle olisi hyväksi katsella muualle, ja ehkä myös United haluaa uudistua, Meddy sanoi Il Bianconerolle.

Tämän median ollessa kyseessä, puhutaan tietysti Pogban mahdollisesta paluusta Juventukseen.

– Kyllä, hän saattaa hyvinkin palata Juveen, jonka kanssa hänellä on hyvä välit. Toisaalta myös Paris Saint-Germain tarvitsee keskikenttäpelaajaa, ja Paul voisi haluta pelata Ranskassa. Real Madridiin en usko sen jälkeen, kun Zinédine Zidane lähti seurasta.

Avian akuutti tilanne ei kuitenkaan ole Pogban osalta Meddyn mukaan huono.

– Hän nauttii olostaan nyt, varsinkin kun Cristiano Ronaldo tuli takaisin. Ongelma on vain siinä, että isot pelaajat eivät halua pelata toissijaisissa kilpailuissa, vaan tarvitsevat isoja tavoitteita motivaation säilyttämiseksi. Tulosten pitää siis (Unitedissa) parantua.