Entinen Chelsea-vahti Petr Cech myöntää ettei seuran jatko Valioliigassa kauden loppuun saakka ole seuran omissa käsissä. Lontoolaisseura käy tällä hetkellä Britannian valtion kanssa neuvotteluja lisenssistään.

Chelsealle annettiin erikoislisenssillä lupa jatkaa jalkapalloaktiviteettejaan normaalisti omistaja Roman Abramovitsin saamien rangaistusten jälkeen. The Blues hakee tällä hetkellä lisenssiä, joka mahdollistaisi toiminnan jatkamisen niin, ettei venäläismiljardööri tienaisi toiminnasta senttiäkään.

Cechin mukaan Chelsean tulevaisuus seurana on tällä hetkellä hyvin epävarma.

– Me keskitymme asioihin, joita voimme hallita auttamalla ihmisiä ja valmistautumalla otteluun. Nämä ovat ainoita asioita, jotka ovat tällä hetkellä hallinnassamme, Cech kommentoi Sky Sportsille ennen sunnuntain Newcastle-ottelua.

– Meidän on hyväksyttävä, että tämä tilanne on päivä päivältä yhä vähemmän hallussamme. Ilmassa on keskusteluja, pystymmekö jatkamaan kauden loppuun saakka, saati jatkamaan osana Valioliigaa.

– Minä en ole mukana keskusteluissa valtion kanssa, mutta seura neuvottelee päivittäin lisenssistään. Toivomme tilanteen pian selviävän.

– Toivomme ihmisten seurassa saavan palkkansa voidakseen elää elämäänsä ja tehdä työtään.