Kentän ulkopuoliset asiat eivät ole vaikuttaneet Chelsean peliesityksiin. Lontoolaisseura nappasi sunnuntaina jo viidennen peräkkäisen voittonsa Valioliigassa, kun Newcastle kaatui Stamford Bridgellä 1-0-lukemin.

Valioliigaviheriöillä koko alkuvuoden tappioitta pelannut Newcastle näytti venyttävän putkeaan Stamford Bridgellä, mutta lopulta Kai Havertzin 89. minuutilla tekemä voittomaali katkaisi Harakoiden pitkän tappiottomien pelien putken.

Valioliigaseurat ja erityisesti joukkueiden kannattajat ovat viime aikoina osoittaneet solidaarisuuttaan Ukrainalle. Katsomoissa on nähty rutkasti sinikeltaisia lippuja, mutta Stamford Bridgellä nähtiin sunnuntaina myös valkosinipunaista väriä.

Stamford Bridgen ylälehtereitä ”koristi” banderolli, joka on Venäjän lipun väreissä, ja jossa lukee: ”Romanin imperiumi”. Sen perusteella osa Chelsea-faneista vaikuttaa seisovan yhä vankasti seuran venäläisomistaja Roman Abramovitšin takana.

The ‘Roman Empire’ banner remains at Stamford Bridge… ✅

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.