Chelsea kukisti sunnuntaina kotikentällään Newcastlen 1-0-lukemin.

Ottelun ratkaisu nähtiin 89. peliminuutilla, kun Jorginhon nappisyöttö tavoitti linjan takaa Kai Havertzin, joka sijoitti pallon taidokkaasti maaliin.

Maali menee ainakin osittain Newcastle-toppari Dan Burnin piikkiin. Hänen tehtävään oli vartioida Havertzia, mutta hän hukkasi miehensä ja sen seurauksena joukkueelle ei jäänyt pelistä mitään käteen.

Burn oli takaiskumaalin jälkeen murheen murtama. Hän makasi pitkään Stamford Bridgen nurmella, kunnes nousi pystyyn ja hautasi kasvonsa käsiinsä. Kun englantilaistopparia kuvattiin, paljastui samalla erikoinen yksityiskohta: hänellä on vain neljä sormea oikeassa kädessään.

Burn ei ole koskaan puhunut sormensa puuttumisesta, jonka vuoksi harva tiesi asiasta entuudestaan. Varmaa tietoa ei ole siitäkään, miten hän on sormensa menettänyt.

Internetin syövereistä löytyy kuitenkin tarina, jonka mukaan Burn oli 13-vuotiaana kiivennyt aidan yli, hänen sormessaan ollut sormus juuttui aidassa olleeseen piikkiin kiinni ja repäisi sormen irti.

Mikäli tuo tarina on tosi, on Burnille nostettava hattua siitä, että hän on taistellut tiensä ammattilaisjalkapalloilijaksi vaikka koki nuorena poikana karmean tragedian.

Frank🧠🇳🇱 (fan)

@TenHagEra
Am I the only one who didn’t know Dan Burn is missing a finger?

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.