Harry Maguire on saanut kuluvalla kaudella huomattavasti kritiikkiä heikoista peliesityksistään.

Monet ovat kummastelleet, miksi Maguire on edelleen Manchester Unitedin avauskokoonpanossa. Englantilaislähteiden mukaan jopa joukkueen pelaajat eivät ymmärrä, miksei Maguirea pudoteta penkille.

Maguiren kanssa Hull Cityssä vuodet 2015-17 pelannut Ahmed Al-Muhammadi kritisoi entistä joukkuetoveriaan bein Sportsin haastattelussa.

Al-Muhammadi ja Maguire pelasivat yli 60 ottelua yhdessä Hull Cityssä. Al-Muhammadin mukaan Maguiren ei pitäisi kantaa Manchester Unitedin kapteenin nauhaa. Valioliigassa vajaat 200 ottelua pelanneen Al-Muhammadin mielestä Cristiano Ronaldon pitäisi olla Manchester Unitedin kapteeni.

– Pelasimme samaan aikaan Hullissa ja mielestäni hän ei ole riittävän hyvä ollakseen Manchester Unitedin kapteeni. Joukkue tarvitsee johtajuutta. Toivon, että Manchester Unitedin seuraava valmentaja nimeää Ronaldon kapteeniksi.

– Ronaldo osaa käsitellä paineita. Maguire ei. Kapteeniuden tuomat paineet vaikuttavat Maguireen ja hänen peliesityksiin.

Maguire nähdään seuraavan kerran tositoimissa heti tiistai-iltana, kun Manchester United isännöi Atléticoa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Avausosa päättyi 1-1.