Manchester United ja Atlético iskivät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

Atlético voitti ottelun 1-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 2-1.

Avausjakso oli varsin tasainen. Manchester United hallitsi avausosan tapaan palloa, mutta murtautuminen Atléticon puolustusmuodon sisään oli edelleen yhtä vaikeaa.

Ottelun ensimmäinen maalintekopaikka nähtiin jo heti alussa. Manchester Unitedin Anthony Elanga pääsi kuin varkain yrittämään maalintekoa muutaman metrin etäisyydeltä, mutta Jan Oblak pysäytti ruotsalaisnuorukaisen yrityksen päällään.

Atlético yritti iskeä aktiivisesti vastaan, mutta vieraiden pallollinen peli jäi ensimmäisen puolen tunnin aikana varsin ideaköyhäksi.

Diego Simeonen miehistö onnistui maalinteossa 34. minuutilla, kun Joao Félix iski pallon ohi David De Gean, mutta osuma hylättiin paitsiona. Félixille pallon syöttänyt Marcos Llorente oli paitsiossa.

Ottelun avausmaali nähtiin viitisen minuuttia myöhemmin. Félix jätti pallon Antoine Griezmannille, joka keskitti sen maalin kulmalle juosseelle Renan Lodille ja laitapuolustaja puski vieraat maalin etumatkalle. 0-1.

Elanga sai toisen maalipaikkansa heti toisen jakson alussa, mutta laukaus viuhui ohi maalin.

Vartti ennen täyttä aikaa Manchester United sai toisen jaksonsa parhaan maalipaikan, kun Raphael Varane pääsi puskemaan erikoistilanteesta, mutta Oblak torjui hienosti sen ja Cristiano Ronaldo yritti jatkotilanteesta saksipotkua, mutta Oblak pysäytti senkin.

Toisella jaksolla Manchester United yritti entistä enemmän murtaa Atléticon tiukkaa puolustusta, mutta lopulta se osoittautui liian vaikeaksi.