Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoo, että joukkueen tiistainen voitto Manchester Unitedista oli yksi hänen ryhmänsä parhaista esityksistä tällä kaudella.

Madridilaiset hakivat Old Traffordilta 1-0-voiton ja etenivät Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 2-1. Atlético pehmitti Unitedin varsinkin toisella puoliajalla, jonka aikana kotijoukkue ei saanut aikaiseksi kuin yhden laukauksen kohti maalia.

[readmore from=Manchester-United]

– Tämä joukkue sukeltaa uima-altaaseen riippumatta siitä, onko siinä vettä vai ei. Se saa minut innostuneeksi, kun joukkue toimii joukkueena näin. Me olimme kilpailukykyisiä, kommentoi Simeone BBC:n mukaan.

– Maali antoi meille edun, ja toinen puoliaika oli meiltä loistavaa kollektiivista työskentelyä. Yksi parhaista [esityksistämme] tällä kaudella, se saa minut iloiseksi.

Simeonen mukaan Atlético keskittyi maalinsa jälkeen syömään Unitedilta tilan pois.

– Onnistuimme iskemään heitä vastaan vastahyökkäyksillä, ja se satutti heitä. Se toi meille positiivisen tuloksen, sanoi argentiinalaisluotsi Manchester Evening Newsin mukaan.

– Jatkoimme pelin hallitsemista toisella jaksolla. Me tiesimme, että vastustajamme on hyvä vastahyökkäyksissä, joten yritimme pienentää tiloja.

– Topparimme ponnistelivat hienosti, ja se oli kollektiivinen suoritus. Minun ei oikeastaan tarvinnut tehdä muutoksia, koska työ oli kollektiivisesti niin hyvää.

– Mestarien liigassa Manchester Unitedia vastaan on kärsittävä vieraissa. Ja jälleen kerran olemme kahdeksan parhaan joukossa tässä kilpailussa, mikä on uskomatonta sen jälkeen, mitä olemme tehneet liigassa. Se on fantastinen saavutus.