Manchester Unitedin taival Mestarien liigassa tyssäsi neljännesvälieriin, kun Atlético Madrid haki tiistaina 1-0-voiton Old Traffordilta ja eteni jatkoon yhteismaalein 2-1. Paikka samassa kilpailussa ensi kaudella on kiven takana, sillä Valioliigassa United on vasta viidentenä, ja pisteen edellä oleva Arsenal on pelannut kolme ottelua vähemmän.

Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes kommentoi eilistä ottelua BT Sportilla. Keskikenttäpelaaja otti silmätikukseen erityisesti valmentaja Ralf Rangnickin ja väitti, että ”paremmalla valmentajalla” United olisi voinut edetä jatkoon.

– En tiedä, miten Rangnick valittiin tämän seuran valmentajaksi. Kunnollisen valmentajan saaminen joukkueelle on valtava juttu, Scholes sivalsi.

– Joukkueessa on aitoa lahjakkuutta. Jotta seura pääsee kuitenkaan lähellekään liigan voittamista taas, tarvitsee se kunnollisen valmentajan, joka tekee töitä joukkueen eteen. Jos Diego Simeone valmentaisi heitä, United olisi mennyt jatkoon.

– Meillä on ollut paljon tuskaa, ja luulen, että sitä tulee vielä lisää ennen kuin pääsemme taas sille tasolle, jolla haluamme olla.

United hallitsi suurinta osaa ottelusta, mutta Renan Lodin avausjakson lopulla puskema maali riitti ottelun ratkaisuksi. Scholesin kanssa peliä seurannut Rio Ferdinand oli sitä mieltä, että Unitedin joukkueesta puuttui johtajia.

– Mikäkö oli kahden joukkueen ero tänään? Atléticolla oli joukko luotettavia miehiä, jotka tekevät ihan mitä tahansa valmentaja heiltä pyytää. He ymmärtävät käsillä olevan työn ja tekevät töitä joukkueena.

– Man Unitedin pelaajat puolestaan katselevat toinen toisiaan ja miettivät, kuka vetäisi kanin hatustaan, Ferdinand muotoili.

Putoaminen sinetöi sen, että United jää tällä kaudella tyystin ilman mitään pokaalia. Scholes uskoo, että kuiva kausi jatkuu niin kauan, kunnes seura värvää huippuvalmentajan.

– Voi olla, että siihen menee kahdesta neljään vuotta ennen kuin United pelaa taas mestaruudesta. Liverpoolista ja Citystä näki kaksi-kolme vuotta etukäteen, että he tulisivat taistelemaan Valioliigan mestaruudesta.

[readmore from=Manchester-United]

– Meillä ei ole ollut sitä samaa fiilistä 8-10 vuoteen ja sen jälkeen, kun Sir Alex (Ferguson) lopetti. Siitä ei ole mitään merkkejä, että olisimme pääsemässä lähemmäs. Pikemminkin tuntuu siltä, että olemme menossa väärään suuntaan.

– Se vaatii oikeaa miestä (valmentajaksi). Seuraava mies ei välttämättä ole oikea mies, mutta kulisseissa työskentelevien pitäisi varmistaa, että hän olisi, Scholes päätti.

Lähde: Daily Mail