Leicester lähti Konferenssiliigan neljännesvälierän toiseen osaan Rennesiä vastaan turvanaan kotona hankittu 2-0 -johto.

Lähtöasetelma muuttui hyvin pian, ranskalaisten iskettyä kahdeksannella minuutilla.

Leicester City

@LCFC
Goal. Rennes score through Bourigeaud.

#RenLei

Lisää kylmää vettä Brendan Rodgersin ryhmän niskaan satoi vain neljää minuuttia myöhemmin, kun Marc Albrighton joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi.

Kettujen pelastajaksi nousi ensimmäistä kertaa pahan loukkaantumisensa ja koronasairastelun jälkeen joukkueen avaukseen ilmaantunut toppari Wesley Fofana. Ranskalainen sen 51. minuutilla tasoitti ottelun, ja vei Leicesterin yhteistilanteessa 3-1 -johtoon. Fofana puski tolpan kautta sisään kulmapotkun, jonka lähetti Albrightonin tilalle tullut Ademola Lookman.

@LCFC
2️⃣2️⃣5️⃣ days in the making.

A beautiful moment for @Wesley_Fofanaa 😍

#RenLei #UECL

Rennes nousi kuitenkin vielä; Flavien Tait muutti illan tilanteeksi 2-1, kun pelattiin 76. minuuttia. Kelechi Iheanachon iskemä vieraiden maali hylättiin paitsion vuoksi vain hetkeä aiemmin.

Ranskalaiset painoivat lujaa päälle lopussa, mutta kahdeksan lisäminuutinkaan aikana enempää osumia ei nähty – Leicester Konferenssiliigan puolivälierään yhteismaalein 3-2.