Englannin entinen maajoukkuehyökkääjä Darren Bent arvioi, että Manchester Unitedin joukkueeseen tarvitaan suuria muutoksia.

Bent sanoo talkSPORT-kanavalla, että maalivahti David de Geasta, toppari Raphaël Varanesta ja hyökkääjä Jadon Sanchosta Unitedin kannattaisi pitää kiinni.

– Uusi oikea laitapuolustaja mielestäni tarvitaan. En usko (Scott McTominayn) olevan riittävän hyvä, mutta hän on yksi omista. Rakennusmielessä? Ei, Bent toteaa.

– Mielestäni Fred on omituinen tapaus, koska on pakko sanoa, että viimeksi kuluneiden parin viikon aikana hän on osoittanut täyttävänsä mitat. Mutta jos yritetään aloittaa alusta ja rakentaa menestyvä joukkue, hän saattaa joutua lähtemään.

Bentin mukaan hyökkäysosastolta Cristiano Ronaldon, Edinson Cavanin ja Anthony Martialin olisi lähdettävä seurasta.

(Marcus) Rashfordissa on jotakin, jos uusi manageri pitää hänestä. Jos hän saa tästä parhaan irti, tämä kannattaa nuorena pelaajana pitää.

Bent sanoo Paul Pogban olevan joka tapauksessa lähtökuopissa, ja seuran on syytä päästää mies menemään sopimuksen päätyttyä.

– Rakastan Pogbaa pelaajana, todella, mutta Manchester Unitedin fanit ovat saaneet tarpeekseen tasaisuuden odottamisesta, joten tämän on lähdettävä.

Bentin mukaan myös kapteeni Harry Maguirelle olisi näytettävä ovea Old Traffordilla. Vasen laitapuolustaja Luke Shaw’kin on mahdollisesti pelaaja, jonka voisi myydä.

United on ollut pettymys tällä kaudella. Pokaalikaappiin ei tule taaskaan täydennystä, ja voi olla, ettei punapaidoilla ole asiaa ensi kauden Mestarien liigaan.

Lue lisää: Ex-hyökkääjä pillastui Harry Maguiren maajoukkuekutsusta: ”Missä stratosfäärissä?!”